Coming Soon

 COMING SOON

Onderaan deze pagina vindt u per maand de nieuwste artikelen welke op de Nederlandse en Belgische markt zullen worden gebracht. 

 Natuurlijk zijn deze producten al te bestellen door deze te  pre-orderen bij create4fun, de online shop met altijd de laatste nieuwste artikelen.

 Bent u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hobbyland bekijk dan dagelijks onze website. Natuurlijk bestaat ook de mogelijk om ons te volgen via facebook en/of de nieuwsbrief.

Door te pre-orderen(voorbestelling) bieden wij u de mogelijkheid de nieuwste producten als een van de eerste in huis te hebben.

Graag stellen wij u in de gelegenheid om de artikelen, welke binnenkort ter beschikking komen, te pre-orderen. Deze artikelen kunnen samen met de reeds bestaande artikelen in één bestelling geplaatst worden, echter;

  • Je bestelling wordt standaard verstuurd als alle producten bij ons geleverd zijn. Natuurlijk is het mogelijk de reeds bestaande artikelen eerder is huis te hebben maar voor deze service rekenen we een kleine bijdrage in de vorm van extra verzendkosten.

  • Gezien wij vooraf geen inzicht hebben welke hoeveelheid onze leverancier ter beschikking heeft hanteren wij het principe eerst besteld/eerst uitgeleverd .

  • Pre-orderen kan alleen met geselecteerde producten welke vermeld staan in onze rubriek "coming soon"

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2017 Create4fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel