Poppenhuizen Greenleaf

Greenleaf maakt al meer dan 50 jaar houten poppenhuis bouwpakketten. Dit kan alleen maar wanneer je een kwaliteits produkt levert wat wereldwijd wordt gewaardeerd. Dat is dan ook de kracht van Greenleaf. Een grote selectie aan uitgekiende ontwerpen, vakmensen die het maken en er voor blijven zorgen dat de prijs betaalbaar blijft. Een houten poppenhuis van Greenleaf is dan ook bij veel miniaturisten een begrip.

Het bouwen en inrichten van poppenhuizen is een bezigheid die al eeuwenlang populair is, en dus eigenlijk tijdloos. Je kunt er uren ja zelfs jaren mee bezig zijn, en je bent er eigenlijk nooit klaar mee. Het is een hobby die steeds meer ontdekt wordt, en vooral het gegeven dat je je eigen creativiteit er in kwijt kunt, spreekt veel mensen aan.

De aanschaf van een poppenhuis bouwpakket geeft van het begin af aan al de mogelijkheid om je eigen ideeën er in kwijt te kunnen. De een kiest kiest een kleur die haar of hem het meest aanspreekt, de ander "metselt" er een buitenmuur tegenaan. En dan de keuze van de inrichting, het behang, de gordijnen en de miniaturen. Poppenhuis meubels uit een bouwpakket samenstellen, zelf maken of beide. Keus te over. Elk huis wordt een eigen creatie en onderscheid zich van alle andere poppenhuizen.

Hieronder zijn een aantal poppenhuizen afgebeeld die als bouwpakket besteld kunnen worden. Deze hebben een schaal van 1:12. Aan de hand van een handleiding of bouwtekening kan het poppenhuis op eenvoudige wijze gemonteerd worden, waarna het eigenlijke werk begint.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Hobbyflits
Aanmelden
© 2008 - 2021 Create4fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel